Bemutatkozás

Megawatt Kft.

A Megawatt Villamosipari Kft-t a jelenlegi tulajdonosok 1989-ben alapították. Mint sok más vállalkozás, a Megawatt Kft. is jelentősebb tőke és saját ingatlan nélkül, önerőből kezdte meg működését. A kezdetben csak villanyszerelési munkákkal foglalkozó vállalkozásunk szolgáltatási köre az évek során folyamatosan bővült.

Az első jelentős beruházás 1993-ra tehető, amikor a Nyergesújfalun megvásárolt ingatlan teljes körű felújítása révén megnyílt jelenleg is működő korszerű kereskedelmi egységünk. Működésünk elengedhetetlen feltétele, hogy minél több, villamos ipari terméket gyártó és forgalmazó, hazai és külföldi céggel kössünk szerződésen alapuló közvetlen kereskedelmi megállapodást. A fent említett tevékenység megerősítéseként néhány európai cég kizárólagos kereskedelmi képviseletét is ellátjuk.

A kivitelezési üzletágban a 2008. évben jelentős fejlesztést hajtottunk végre a korábban megvásárolt lábatlani telephelyünkön, bővítve ezzel raktár-, műhely- és irodakapacitásunkat. Mára a tervezés, a berendezésgyártás, az erősáramú- és gyengeáramú kivitelezés (KÖF, KIF) és az automatizálás tartoznak legfontosabb tevékenységeink közé.

Az alkalmazotti létszám növelésénél, új munkatársak kiválasztásánál mindig fontosnak tartottuk a szaktudás és az emberi tulajdonságok együttes mérlegelését. A töretlen fejlődés fenntartása érdekében rendszeressé tettük munkatársaink szakmai képzését.

Nyitottak vagyunk új technológiák megismerésére, elsajátítására. Hardver és szoftver eszközeinknél folyamatosan alkalmazzuk a legújabb fejlesztéseket. A tervezés területén az Autocad program használata mellett, a villamos tervezésben legszélesebb szolgáltatást nyújtó Eplan szoftverrel is dolgozunk.

A piac elvárásaihoz való igazodás érdekében, 2006-ban szervezetfejlesztési programban vettünk részt, ekkor alakult ki cégünk jelenlegi szervezeti felépítése.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Suco nyomáskapcsoló - Megawatt Kft.